Eksamen

En stor del af vores elever afslutter deres skolegang hos os med en 9. klasses afgangsprøve. Vi finder i samråd med elever, hjem og UUV Køge Bugt ud af, hvornår den unge er klar til at komme videre til en ungdomsuddannelse og om det skal være en fuld afgangsprøve eller i reduceret fagrække.

Vi tilbyder afgangsprøve i fuld fagrække, og vi har erfaring med, at vores elever klarer sig godt og honorerer kravene vedrørende prøven på lige fod med folkeskolens elever.

Der er dog også de elever, der ikke magter, har brug for eller lyst til at gå til afgangsprøve i fuld fagrække, og ligesom vores undervisning er tilpasset den enkelte elev, tilbyder vi også afgangsprøver i reduceret fagrække, skræddersyet til den enkelte elevs behov.

Afgangsprøverne foregår på Mindehøjskolen, bortset fra prøven i naturfag, som bliver afholdt på den nærliggende St. Heddinge skole, hvor vi lejer deres veludstyrede fysiklokale til både prøve og den løbende undervisning i fysik/kemi.

Skolens elever har de seneste år placeret sig over landsgennemsnittet med deres prøveresultater.

Se seneste karakterfordeling via linket HER, og karaktergennemsnit via linket HER

img_0155

Forside

Mindehøjskolen er en specialskole/dagbehandlingstilbud, som tilbyder undervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge…

Traditioner

Vi går meget op i vores årlige traditioner såsom motionsdag, julefrokost, sommerfest og fastelavn.

St. Heddinge skole

Knap 10 minutters kørsel fra Mindehøjskolen ligger St. Heddinge skole. Der har i årevis været et tæt samarbejde mellem de to…

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os