Faciliteter

Mindehøjskolen har til huse i bygningerne, der tidligere var Havnelev Skole.

Mindehøjskolen har plads til ca 49 elever i alderen 6-17 år. Vi tilstræber dog at være fleksibel i forhold til evt. merindskrivning i kortere perioder.

Skolen er gennemrenoveret og vi prioriterer højt, at skolen fremstår i flot og vedligeholdt stand. Vi tror på, at det har stor betydning for, hvordan eleverne tilpasser sig på stedet og hjælper til med at passe på det.

Vi har seks lækre undervisningslokaler med bla. individuelt indstillelige borde og stole, whiteboards og elektroniske skærme. Der er plads til godt 7 elever i hver klasse, og derudover er der et grupperum tilknyttet alle klasselokaler.

På skolen har vi endvidere et skolekøkken samt idrætshal, værksted og musiklokale.

Udendørs har skolen 10.000 m2 med blandt andet bålplads, fodboldbane, basketnet, hockeybane, beachvolley, cykelbane, løbehjul, kajakker og surf-udstyr.

I vinterhalvåret benytter vi Stevns svømmehal og Stevns-hallen.

Alle elever bliver udstyret med en bærbar computer med bla. Office 365 og Onedrive til undervisningsbrug, og vi har ydermere abonnement på en række digitale undervisningsportaler.

Udover de digitale læremidler har vi også en lang række bøger, hæfter og opgaver på stedet, men vi benytter os også flittigt af Stevns bibliotek.

img_0164

Fysiske rammer

Mindehøjskolen etableredes i 1997 som en friskole uden statstilskud. I begyndelsen var skolen knyttet til et opholdssted.

Her finder du os

Her finder du vores adresse.

Kontakt

Skoleleder Michael Blem Clausen tlf. 5650 6338/4084 1329 el. E-mail: micclausen@mindehoj.dk
Administrativ afdelingsleder Pia Boye Tlf. 5650 6338 E-mail: pia@mindehoj.dk

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os