Fysiske rammer

Mindehøjskolen etableredes i 1997 som en friskole uden statstilskud. I begyndelsen var skolen knyttet til et opholdssted.

I 1998 erhvervede vi de nuværende bygninger, hvor der siden er foregået en løbende istandsættelse. I 2002 udvidedes skolen, da vi fik mulighed for at erhverve en gymnastiksal med tilhørende styrketræningsfaciliteter (træningslokale), samt baderum. I september 2001 indgik Mindehøjskolen undervisningsoverenskomst med Stevns Kommune, så vi nu er betragte som et skole- og behandlingstilbud.

Mindehøjskolen er en selvejende institution med et alment velgørende formål.

Mindehøjskolen ejer den tidligere Havnelev Skole.

Mindehøjskolen har plads til ca. 40 elever. Aktuelt har vi 31 indskrevet. Mindehøjskolen tilstræber at være fleksibel i forhold til evt. merindskrivning.

Skolen er renoveret og vores ønske er, at skolen skal fremstå i pæn og vedligeholdt stand. Vi tror på, at det har stor betydning for hvordan eleverne tilpasser sig på stedet.

2017-10-12-10_35_02-fysiske-rammer–google-chrome

Faciliteter

Skolen har seks undervisningslokaler med plads til ca. 8 elever i hver klasse. Derudover er der grupperum til hvert klasselokale.

Skolen har et håndarbejdslokale, skolekøkken samt idrætshal, værksted og musiklokale.

Udendørs har skolen 10.000 m2 med blandt andet bålplads, fodboldbane, basketnet, hockeybane, beachvolley, cykelbane, løbehjul, kajakker og surf-udstyr.

I vinterhalvåret benytter vi Stevns svømmehal og Stevns-hallen.

Skolen råder over både bærbare og stationære computere til undervisningsbrug.

Skolen benytter Stevns bibliotek.

Skole/hjem samarbejde

På Mindehøjskolen anerkender vi vigtigheden af et velfungerende skole/hjem samarbejde, og prioriterer kommunikationen med elevernes hjem højt i det daglige arbejde.

Personalet

Mød vores dygtige ansatte.

Socialpædagogisk FritidsBehandling (SFB)

På Mindehøjskolen har vi mange års erfaring med at arbejde med børn og unge med et bredt spektrum af vanskeligheder.

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os