Socialpædagogisk FritidsBehandling (SFB)

Pr. 1/6 2018 har Mindehøjskolen tilknyttet et fritidstilbud til elever i alderen fra 6 til 12 år, der i samarbejde mellem Mindehøjskolen og hjemkommunen bliver visiteret til tilbuddet.

SFBen dækker alle hverdage –  inkl. skoleferier, men ekskl. weekend og helligdage, i skoleåret 18/19 i alt 248 dage – fra kl. 7 – 17. I SFBens åbningstid er kørsel til/fra hjemmet inkluderet.

Fritids-behandlingstilbuddet bliver varetaget af 2 fastansatte pædagoger, som ved sygdom og feriefri bliver vikardækket af Mindehøjskolens øvrige pædagogiske personale.

Indholdet i SFBen består ikke af undervisning, men der er en tæt forbindelse og faste ugentlige møder mellem SFB-pædagogerne og lærerne for at koordinere behandlingsindsatsen, således at aktiviteterne fungerer understøttende for undervisningen.

Samtidig er det også vigtigt, at eleverne oplever en forskel mellem skolegang og fritid, hvorfor aktiviteterne i SFBen opleves som leg, oplevelser og udvikling af personlige og sociale kompetencer, samt afslapning og mulighed for fordøjelse og bearbejdning af indtryk og oplevelser i eget tempo.

img_4333

Værdi og regelsæt

På Mindehøjskolen har vi respekt for hinanden og skolen. Vi har en god omgangstone og taler ordentligt til hinanden (dette gælder både elever og lærere).

Fælles værdigrundlag

Den helt overordnede tilgang til eleverne på Mindehøjskolen er tanken om ”det hele menneske”. Vi sætter en ære…

Det hele menneske

Den helt overordnede tilgang til eleverne på Mindehøjskolen er tanken om ”det hele menneske”. Vi sætter en ære…

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os