Traditioner

Motionsdag
Fredag i uge 41 holder vi skolernes motionsdag for alle elever på Mindehøjskolen.
Dagen har i løbet af årene været organiseret på mange måder og med mange forskellige
aktiviteter. Det er vigtigt for os, at det bliver en sjov dag, hvor eleverne måske ikke engang opdager, at de har dyrket idræt hele dagen, men bare har være opslugt af aktiviteterne. Hos os er
den klassiske løbetur rundt om skolen sendt på permanent pension.
Vi har haft mini OL hvor eleverne stillede op for forskellige lande, og kæmpede i forskellige discipliner. Aktiviteterne kunne være spydkast, længdespring, 100m løb gummistøvlekast, sækkevæddeløb m.m.
Vi har også været i skoven, hvor der har været orienteringsløb.
– Der har været mini triatlon hvor vi startede i St. Heddinge svømmehal, cyklede til Ll Heddinge og sluttede af med en løbetur tilbage til skolen.
I år var der lavet en fin ”Formel 1” banancykelbane rundt på skolen, hvor klasserne kæmpede mod hinanden, og som alle fredage i uge 41 sluttede vi af med varm hjemmelavet suppe inden vi gik på efterårsferie.

Julefrokost og -hygge
Sidste dag op til juleferien er der traditionel julefrokost for alle elever og lærere på Mindehøjskolen. Herefter kører vi i Boesdalen, hvor afgangsklassen står for et juleløb for de små elever.
Vi afslutter dagen med julehygge i klasserne hvor forældrene er inviteret til kaffe, æbleskiver og juleknas. Inden eleverne går på juleferie får de en lille julegave med hjem og ønsket om en god jul.

Fastelavn
Hvert år afholder vi klassisk fastelavnsfejring, hvor børnene går til den med liv og sjæl, når vi slår katten af tønden i gymnastiksalen og den strenge dommerkomite præmierer årets bedste og mest kreative udklædning.

Sommerfest
Skoleåret afsluttes med en sommerfest, hvor alle elever, forældre og søskende samles.
Vi har en hyggelig eftermiddag med kaffebord, rundboldkamp (voksne mod elever) lidt underholdning fra elever og lærere, og vi afslutter dagen med fællesspisning, som skolen er vært for, samt uddeling af blomster og afgangsbeviser og tårevædet farvel til afgangseleverne, der forlader skolen, samt god sommerferie til alle.

motionslb

Struktur og omsorg

Den helt overordnede tilgang til eleverne på Mindehøjskolen er tanken om ”det hele menneske”. Vi sætter en ære…

Personalet

Mød vores dygtige ansatte.

Faciliteter

Mindehøjskolen har til huse i bygningerne, der tidligere var Havnelev Skole. Mindehøjskolen har plads til ca 35 elever i alderen 6-17 år….

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os