UUV Køge Bugt

Et af vores store mål for eleverne er, at de efter deres tid hos os kan komme videre i et uddannelses – og jobforløb. Derfor skal der jo laves uddannelsesplaner, arrangeres brobygningsforløb og erhvervspraktik når de kommer i 8. og 9. klasse.

Ungdommens UddannelsesVejledning UUV Køge Bugt hjælper os i dette arbejde, og vi har et fremragende samarbejde med de lokale vejledere, der er super gode til at hjælpe vores elever til at forstå uddannelsesjunglen, som de så småt skal bevæge sig ud i, i deres sidste tid hos os.

Besøg UUV Køge Bugt her: http://www.uuv.dk

uuv

Kørselsordning

Vores elever kommer fra et stort geografisk område, og derfor tilbyder vi alle elever på Mindehøjskolen kørsel til og fra skole.

Værdi og regelsæt

På Mindehøjskolen har vi respekt for hinanden og skolen. Vi har en god omgangstone og taler ordentligt til hinanden (dette gælder både elever og lærere).

Forside

Velkommen til Mindehøjskolen Mindehøjskolen er en specialskole, som tilbyder undervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge, der af faglige, personlige og/eller sociale årsager ikke trives i folkeskolen. Læs mere Læring i trygge rammer Mindehøjskolen er en specialskole, som tilbyder undervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge, der af faglige, personlige og/eller sociale årsager [...]

Ledige pladser

Vi har lige nu ledige pladser på skolen. Kontakt skoleleder Michael Blem Clausen på 5650 6338/4084 1329 E-mail: post@mindehoej.dk for at høre mere.  

Kontakt os