Job

Ledige stillinger på Mindehøjskolen

Chauffør, rengøring og forefaldende opgaver

Har du lyst til at arbejde på en fantastisk skole med børn, der på mange måder kan være lidt ud over det sædvanlige, skal du søge hos os.

Vi mangler et par chauffører til at hente og bringe vores elever mellem skole og hjem morgen og eftermiddag. Om du er efterlønner, pensionist eller flex'er eller af andre årsager kun vil arbejde et par timer om dagen, er ikke relevant for opgaveløsningen. Det vigtige er, at du er interesseret i relationen med børn og voksne på Mindehøjskolen og har lyst til at være den gode rollemodel for vores elever.

Der er daglig kontakt til det pædaogiske personale i forhold til elevernes dagsform og adfærd i kørselssituationen. Der er faste aftaler i forhold til kontakt med hjemmet i forbindelse med afhentning og aflevering på elevernes hjemadresser. De er også et samarbejde omkring placering i busserne og i det hele taget har vi brug for chauffører, der vil dialogen med det øvrige personale i en god samarbejdstone. 


Vi har brug for en medarbejder til et par timer om dagen til forefaldende arbejde, fx havearbejde og andet lettere udearbejde samt lettere rengøring. I denne opgave samarbejder man med Mindehøjskolens pedel og under supervision af skolens administrative medarbejder. Her er det vigtigt, at man kan have lyst til kontakt med skolens elever og at man er fleksibel på arbejdsopgaver. Relationskompetencer og pædagogisk tæft er nødvendig.


Ved alle ansættelser på Mindehøjskolen skal man fremvise straffeattest og børneattest.

Henvendelse til post@mindehoej.dk eller telefon 5650 6338